Varaukset

Yksittäinen varaus


Yksittäisen kenttävarauksen voi tehdä KuRan varauskalenterin kautta. Varauskalenteriin pääset tästä.

Varauskalenterin kautta voi varata ainoastaan yksittäisiä vuoroja, joiden kesto on korkeintaan 2 h. Pidemmät varaukset sähköpostilla halli@kuopionrallykoirat.fi 

Yksittäinen kenttävaraus oikeuttaa sinut käyttämään kyseistä kenttää varaamanasi ajankohtana. Yksittäisiä varauksia voit käyttää niin omaan treeniin kuin halutessasi vaikka yritystoiminnan toteuttamiseen. 

Yksittäisten kenttävarausten hinnat näet hinnastosta ja varauskalenterista. 

Vakiovaraus

Vakiovaraus on vähintään 4 kerran varaus samalle päivälle tai ajalle. Vakiovarausta ei voi tehdä varauskalenterin kautta, vaan vakiovaraus tehdään aina sähköpostitse halli@kuopionrallykoirat.fi  . Kalenterin kautta tehtyihin varauksiin ei ole saatavilla vakiovarauksen alennusta (iso kenttä), joten mikäli mielit saada vakiovuoron edullisemmin, varaa vuoro sähköpostilla.

Vakiovarausten hinnat näet hinnastosta.

KuRa-avain

KuRa-hallille on mahdollisuus hankkia myös avain, jolla treenaamaan pääsee koska tahansa. 

KuRa-avain on henkilökohtainen.  Se oikeuttaa haltijansa treenaamaan KuRa-hallilla vapaasti vapaana olevilla kentillä. Treeniä varten avaimellisten on varattava kenttä kalenterin kautta - näin taataan jokaiselle avaimelliselle treenirauha ja -aika. Avaimellisen kanssa treenaamassa saattaa samaan aikaan olla joku muukin avaimellinen tai toisella kentällä voi olla varattu kenttävuoro. KuRa-avaimellisen kanssa avaimeton pääsee treenaamaan samalla vuorolla kaverihintaan.  Tutustu avainten käyttäehtoihin täältä. 

Virikehuone

KuRa-hallin virikehuone on oma erillinen huoneensa, johon on rakennettu valmiiksi koirille virikerata erilaisten harjoitusten muodossa. Virikehuoneesta löytyy niin jalkojennostoharjoituksia kuin tasapainottelua ja nenänkäyttöharjoituksiakin. Virikehuone on varattavissa 30 min tai 60 min ajaksi omaan käyttöönsä. Virikehuone on tarkoitettu kerralla yhdelle koirakolle (ohjaajalle koirineen), ei siis kaveriporukalla varattavaksi. Yhdelle koiralle riittää mainiosti 30 minuutin varaus, mutta useamman koiran kanssa voi halutessaan hyödyntää 60 minuutin mahdollisuutta. Virikehuoneen saat varattua käyttöösi varauskalenterin kautta.