Varaukset

Yksittäinen varaus


Yksittäisen kenttävarauksen voi tehdä KuRan varauskalenterin kautta. Varauskalenteriin pääset tästä.

Varauskalenterin kautta voi varata ainoastaan yksittäisiä vuoroja, joiden kesto on korkeintaan 2 h. Pidemmät varaukset sähköpostilla halli@kuopionrallykoirat.fi 

Yksittäinen kenttävaraus oikeuttaa sinut käyttämään kenttää varaamanasi ajankohtana. Yksittäisiä varauksia voit käyttää niin omaan treeniin kuin halutessasi vaikka yritystoiminnan toteuttamiseen. 

Yksittäisten kenttävarausten hinnat näet hinnastosta ja varauskalenterista. 

Vakiovaraus

Vakiovaraus on vähintään 4 kerran varaus samalle päivälle tai ajalle. Vakiovarausta ei voi tehdä varauskalenterin kautta, vaan vakiovaraus tehdään aina sähköpostitse halli@kuopionrallykoirat.fi  . Kalenterin kautta tehtyihin varauksiin ei ole saatavilla vakiovarauksen alennusta, joten mikäli mielit saada vakiovuoron edullisemmin, varaa vuoro sähköpostilla.

Vakiovarausten hinnat näet hinnastosta.

KuRa-avain

KuRa-hallille on mahdollisuus hankkia myös avain, jolla treenaamaan pääsee koska tahansa. 

KuRa-avain on henkilökohtainen.  Se oikeuttaa haltijansa treenaamaan KuRa-hallilla vapaasti vapaana olevilla kentillä. Treeniä varten avaimellisten on varattava kenttä kalenterin kautta - näin taataan jokaiselle avaimelliselle treenirauha ja -aika. KuRa-avaimellisen kanssa avaimeton pääsee treenaamaan samalla vuorolla kaverihintaan.  Tutustu avainten käyttäehtoihin täältä. 

KuRa-yritysavain

KuRa-yritysavaimen voi hankkia Y-tunnuksen omaava henkilö yritystoiminnan toteuttamiseen. Avain on henkilökohtainen ja se on tarkoitettu vain yritystoiminnan toteuttamiseen, ei henkilökohtaiseen harjoitteluun.

KuRa-yritysavain oikeuttaa sen haltijan varaamaan itselleen yrityskäyttöön halliaikaa kahdeksan (8) tuntia viikossa, korkeintaan kolme (3) tuntia saman päivän aikana. Tätä halliaikaa avaimen haltija voi käyttää valmennuksiin tai muuhun yritystoimintaan, johon halli soveltuu. Trimmaaminen on hallissa kiellettyä.

KuRa-yritysavaimella voi varata halliaikaa maanantaista perjantaihin klo 21-17. Prime time -ajat eivät ole yritysavaimella käytettävissä.

KuRa-yritysavaimesta voit lukea lisää täältä.