Koirahotelli Kultavahti

Koirahotelli Kultavahti on koirien oma lomapaikka Kuopion Hirvilahdessa. Tarjoamme koirille täyden palvelun hoitoa, päivähoidosta pidempiin hoitojaksoihin. Koirahotellissa on 12 huonetta, jotka on suunniteltu erilaisten koirien tarpeisiin. Ulkoiluhuoneissa, joista on pääsy luukun kautta omaan ulkotarhaan, onnistuu myös käsittelyä vierastavien koirien hoito. Kultavahtiin on tervetulleita ihan kaikenlaiset koirat kokoon, ikään, rotuun tai käytökseen katsomatta – kaikki hoidetaan rakkaudella yksilölliset piirteet huomioiden.


Koirien hoidosta vastaa kokenut ja ammattitaitoinen eläintenhoitaja, joka panostaa jokaisen yksilön hyvinvointiin ja onnistuneeseen lomakokemukseen. Koirien kanssa vietetään paljon aikaa, päiviin kuuluu runsaasti leikkiä ja rapsuttelua, ulkoilua läheisillä metsä- ja peltoreiteillä ja välillä lepäilyä omissa huoneissa.


Hoitojaksolle voidaan sopia perushoidon lisäksi erilaisia lisä- ja hyvinvointipalveluita, kuten aktivointia, metsälenkkejä, turkin harjausta, takkujen poistoa tai kynsien leikkausta. Tarjoamme myös kuljetuspalvelua eli koira voidaan noutaa hotellille ja tuoda takaisin kotiovelle asti.

JÄSENETU

Koirahotelli Kultavahti tarjoaa Kuopion Rallykoirat Ry:n jäsenille -10% hyvinvointipalveluista koiran hoitojakson yhteydessä.”

Etu koskee hyvinvointipalveluita: aktivointi, metsälenkki, turkin hoito, kynsien leikkaus ja lyhyet toimenpiteet, kuten korvien puhdistus. Etu ei koske kuljetuspalvelua eikä majoitusta.

Alennuksen saat käyttöösi ilmoittamalla loman varatessasi olevasi KuRan jäsen, sekä esittämällä jäsenkorttisi. 

Varaa loma koirallesi www.kultavahti.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠