KuRa-tähdet

KuRa-tähtiä saa kaikesta Kuopion Rallykoirien eteen tehdystä talkootyöstä. Talkootyötä on esimerkiksi erilaisissa kilpailuissa ja tapahtumissa toimihenkilönä toimiminen, sekä kouluttaminen ja valmentaminen. Pääsääntöisesti yksi (1) tunti talkootyötä tuottaa yhden (1) KuRa-tähden. Tarkemman listauksen mahdollisista talkootöistä ja KuRa-tähdistä näet pdf-tiedostosta.

KuRa-tähtiä voi kerätä ympäri vuoden ja ne ovat jäsenen käytettävissä heti, kun tapahtuman tähtivastaava on kuitannut talkootyöt tehdyksi. 

Toinen henkilö, joka ei ole Kuopion Rallykoirien jäsen, voi kerätä KuRa-tähtiä Kuopion Rallykoirien jäsenelle. Jäsen ei kuitenkaan voi kerätä tähtiä toiselle jäsenelle, vaan jäsenen keräämät tähdet merkitään aina talkootyön itse suorittaneelle jäsenelle. 

Mikäli jäsenyys katkeaa, kertyneet KuRa-tähdet nollautuvat.

KuRa-tähdillä voi maksaa Kuopion Rallykoirien järjestämiä möllejä, treenejä, koulutuksia ja luentoja. Tähdillä voi lisäksi maksaa hallin käyttöön oikeuttavaa KuRa-avainta. KuRa-tähtiä ei voi käyttää virallisten kilpailujen maksuihin. Vajaita tähtiä, eikä näiden erotuksia hyvitetä.

Kuopion Rallykoirat ry:n hallitus on hyväksynyt KuRa-tähtien päivitetyn version kokouksessaan 7.2.2023.

Tarkka esittely KuRa-tähdistä ja niiden käytöstä pääset lukemaan alta.