Rally-toko SM

Kuopion Rallykoirat haluaa lähettää vuoden 2022 rally-tokon SM-kilpailuihin yhden joukkueen. Kaikkien joukkueeseen hakevien tulee täyttää yleisen rally-tokon SM-kilpailuiden valintakriteerit. 


Tarkat rally-tokon SM-kilpailuiden valintakriteerit ja valintamenettely löytyvät täältä: http://www.virkku.net/files/avoimet_sm_j%E4rjest%E4misohjeet/SPKL_Liite_1_Rally-tokon_SM-j%E4rjest%E4misohje_VALINTAKRITEERIT_2019.pdf

Tutustuthan yleiseen ohjeeseen, sillä se koskee kaikkia yhdistyksiä, joukkueita, joukkueiden jäseniä sekä yksilökisaajia. 

Tietoa KuRan SM-joukkueesta

Kuopion Rallykoirat tarjoaa joukkueelleen muun muassa treenimahdollisuuksia sekä kustantaa joukkueensa joukkuemaksun SM-kilpailuihin. Lisäksi KuRa on tukemassa joukkuettaan koko matkan ajan, aina joukkuevalinnoista alkaen kisapäivään saakka. Myös kisapaikalla! 

KuRa ei kustanna joukkueen jäsenille matkoja tai majoitusta. KuRa ei myöskään kustanna joukkueen koirakoille lisenssejä, vaan nämä jokaisen on huolehdittava itse. 

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää KuRan SM-joukkueasioista, nykäise hihasta yhdistyksen puheenjohtajaa ja SM-joukkuevastaavaa Saanaa tai laita sähköpostia rallykoirat@kuopionrallykoirat.fi

Toivottavasti saadaan JUST SUT mukaan meidän joukkueeseen!

KuRan rally-tokon SM-joukkueen valintakriteerit ja hakuohjeet löytyvät täältä:

Rallyt-toko SM 2022

  • Rally-tokon vuoden 2022 SM-kilpailut pidetään Ylöjärvellä 20.-21.8.2022
  • Kilpailun ylituomari Jaana Karppinen. Kilpailun arvostelevat tuomarit: Pia Heikkinen (MES), Raili Sonninen-Korhonen (VOI), Fia-Maria Kivioja (AVO) ja Maria Riski (ALO).
  • Ilmoittautumisaika/hakuaika: 11.7.-24.7.2022
  • Ilmoittautuminen Virkussa alkaa 25.7.2022 ja päättyy 19.8.2022
  • Kilpailussa noudatetaan rally-tokon suomenmestaruuskilpailun järjestämisohjetta sekä osallistumisvaatimuksia ja valintakriteerejä.
  • Lauantaina kilpaillaan alokasluokassa ja mestariluokan karsinnassa ja sunnuntaina kilpaillaan avoimessaluokassa ja voittajaluokassa.
  • Kisat löytyvät Virkusta