Rally-tokon verkkokursseja ja -luentoja etuhintaan!

10.3.2023

Kumppanuusmarkkinointi* ILOMME kanssa


Löydät nyt lisää KuRan ja Ilommen yhteistyön piirissä olevaa rally-tokosisältöä ILOMME-verkkopalvelusta! Pidetyn Rally-tokon virheet -luennon lisäksi mukana nyt aivan uusi luento sekä minikurssi.

Rally-tokon merkki -minikurssi

Rally-tokon merkki -minikurssilla käsitellään nimensä mukaisesti mestariluokassa vastaan tulevaa merkille lähetystä. Kurssilla käsitellään mm. tehtävän oikea suoritus sekä erilaisia tapoja, joilla haluttu suoritus voidaan saavuttaa ja sitä voidaan vahvistaa.

Minikurssin normaali hinta on 19,90 €, mutta käyttämällä KuRan etukoodia, saat lunastettua sen itsellesi hintaan 16,90 €*.

Kouluttajana kurssilla toimii SM-tason kisaaja ja rally-tokovalmentaja Saara Huhtinen.

Kurssiin pääset tutustumaan tarkemmin Rally-tokon merkki - ILOMME.

Kilpaileminen rally-tokossa -luento

Kilpaileminen rally-tokossa luento on suunnattu eritoten kisoihin tähtääville ohjaajille, mutta käy hyvin kertauksena jo kisaamisen aloittaneillekin.

Luennolla käsitellään sitä kuinka kisaamisessa oikein pääsee alkuun ja mitä asioita on hyvä huomioida ennen ensimmäisiä kisojaan. Teemoina mm. lähtö, maali, uusiminen, merkinnät kisakirjassa, varusteet ja paljon muut.

Luennon normaali hinta on 19,90 €, mutta KuRan etukoodilla 16,90 €*.

Tutustu tarkemmin luentoon Luento: Kilpaileminen rally-tokossa - ILOMME.

Rally-tokon virheet -luento

Jo aiemmin mukana olleella Rally-tokon virheet -luennolla käsitellään rally-tokon virheet virheen suuruuden mukaan sekä virhetyyppien ja luokan mukaan.

Luennoitsijana rally-tokon moniosaaja Saana Töttölä, joka on itse kisannut lajissa vuodesta 2014 asti niin omilla kuin lainakoirillakin.

Luennon normaali hinta on 19,90 €, mutta käyttämällä KuRan etukoodia, saat lunastettua sen itsellesi hintaan 16,90 €*.

Löydät luennon täältä Luento: Rally-tokon virheet - ILOMME.

Ohjeita

Molemmat luennot sekä minikurssi löytyvät verkosta ILOMME-palvelusta ja ovat käytettävissä välittömästi oston jälkeen. Ostettuasi luennon tai kurssin voit aina palata kuuntelemaan ja katsomaan materiaalin uudelleen ja kuluttaa materiaalia niin paljon kuin haluat.

Käytä kassalla koodia: KuRa_rallyt

Koodi on voimassa 30.6.2023 asti ja on kaikkien käytettävissä.

Luennot sekä minikurssin löydät ILOMME-verkkopalvelun sivuilta

Yhteistyössä Ilomme