Videomöllit

  • 27.1.31.3.2023

Tervetuloa tänäkin vuonna Kuopion Rallykoirat ry:n järjestämiin paljon toivottuihin rally-tokon videomölleihin!

Videomöllit on rallymöllit siinä missä muutkin möllit, mutta osallistuminen suoritetaan videoidulla suorituksella! Saa treenata ja kuvata useamman videon - ja osallistua mölleihin sitten sillä parhaalla videolla.


Ilmoittaudu mukaan maksamalla osallistumismaksu ja toimittamalla kuitti sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@kuopionrallykoirat.fi
Ilmoittautumiseen otsikoksi "Videomöllit", viestiin ohjaajan ja koiran nimi sekä kilpailuluokka. Liitä maksukuittisi viestiin, vain toimitettua maksukuittia vastaan saat ratapiirrokset ja ohjeet radan kuvaamiseen.


Maksutiedot

Saaja Kuopion Rallykoirat ry
Tilinro FI57 5508 0120 0677 78
Viite 10090

Summa
Jäsenet 8 €
Muut 12 €


Kilpailussa mukana kaikki luokat: nakkialo, alo, avo, voi ja mes. Nakkialossa palkkaaminen radalla on sallittua, muissa luokissa palkkaaminen hylkää suorituksen (osallistuja saa silti arvostelun koko radalta). Kilpailussa sama koirakko saa osallistua myös useampaan luokkaan.

Hinta jäsenille 8 € / ratasuoritus, muille 12 € / ratasuoritus. Vain maksetut osallistumiset huomioidaan itse kilpailussa.

Osallistujille lähetetään ratapiirrokset sekä ohjeet ratojen kuvaamiseen ja videoiden palautukseen kuitin toimituksen jälkeen. Radan kuvaamista varten ei tarvitse olla virallisia kylttejä, kylttitelineitä tai virallista kisamittoja täyttävää tilaa. Kyltin paikkaa saa siis merkitä mikä vain ja kylttivälejä saa lyhentää. Rata kuuluu tehdä ratapiirrustuksen mukaisesti ja kuvata rataan merkatusta paikasta. Aikaa videoiden kuvaamiseen on sitä enemmän mitä aiemmin ilmoittaudut, kaikki halukkaat otetaan tällä kertaa mukaan! 23.3. jälkeen tuomari katsoo videot luokittain läpi. Sitten päästäänkin julkistamaan tuloksia sekä tietenkin jakamaan palautteet kaikille osallistujille!

Mölleissä on mahdollisuus toivoa, mihin asiaan tuomari erityisesti rataa arvostellessaan kiinnittää huomiota.


Kilpailua sponsoroi ILOMME @ilomme_koirakoulu


Tuomari sijoittaa virallisen kisan tapaan kärkikolmikon ja valitsee suosikkinsa. 
Tuomarina videomölleissä toimii lajin harrastaja, kisaaja ja valmentaja Saana Töttölä @hot_n_dog


Videoiden toimitus 23.3. mennessä.
Arvostelun suorituksesta osallistujat saavat 31.3. mennessä.


Tervetuloa mukaan ja tsemppiä kisaan!


Huomio Kuopio! Videomöllien rata on rakennettuna Kuopion Rallykoirien KuRa-hallilla kahteen otteeseen. Voit siis käydä treenaamassa valmiiksi rakennetulla radalla!

Videomöllien radat ovat KuRa-hallilla seuraavasti:
17.2. klo 19.00 - 19.2. klo 18.00 alokasluokan ja avoimen luokan radat
4.3. klo 7.00 -5.3. klo 18.00 voittajaluokan ja mestariluokan radat

Ratatreenin KuRa-hallilla voit varata varauskalenterin kautta. Hinta 12 € / 30 min, KuRa-avaimella ilmainen. 

Varauskalenteriin pääset tästä.