Videomöllit

  • 14.10.10.12.2023

Tervetuloa tämän vuoden viimeisiin Kuopion Rallykoirat ry:n järjestämiin rally-tokon videomölleihin! 


Videomöllit on rallymöllit siinä missä muutkin möllit, mutta osallistuminen suoritetaan videoidulla suorituksella! Saa treenata ja kuvata useamman videon - ja osallistua mölleihin sitten sillä parhaalla videolla. 


Ilmoittaudu mukaan maksamalla osallistumismaksu ja toimittamalla kuitti sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@kuopionrallykoirat.fi

Ilmoittautumiseen otsikoksi "Videomöllit", viestiin ohjaajan ja koiran nimi sekä kilpailuluokka. Liitä maksukuittisi viestiin, vain toimitettua maksukuittia vastaan saat ratapiirrokset ja ohjeet radan kuvaamiseen.Maksutiedot

Saaja Kuopion Rallykoirat ry

Tilinro FI57 5508 0120 0677 78

Viite 10090


Summa

 Jäsenet 8 €

 Muut 12 €Kilpailussa mukana kaikki luokat: nakkialo, alo, avo, voi ja mes. Nakkialossa palkkaaminen radalla on sallittua, muissa luokissa palkkaaminen hylkää suorituksen (osallistuja saa silti arvostelun koko radalta). Kilpailussa sama koirakko saa osallistua myös useampaan luokkaan.


Hinta jäsenille 8 € / ratasuoritus, muille 12 € / ratasuoritus. Vain maksetut osallistumiset huomioidaan itse kilpailussa.


Osallistujille lähetetään ratapiirrokset sekä ohjeet ratojen kuvaamiseen ja videoiden palautukseen kuitin toimituksen jälkeen. Radan kuvaamista varten ei tarvitse olla virallisia kylttejä, kylttitelineitä tai virallista kisamittoja täyttävää tilaa. Kyltin paikkaa saa siis merkitä mikä vain ja kylttivälejä saa lyhentää. Rata kuuluu tehdä ratapiirrustuksen mukaisesti ja kuvata rataan merkatusta paikasta. Aikaa videoiden kuvaamiseen on sitä enemmän mitä aiemmin ilmoittaudut, kaikki halukkaat otetaan mukaan! 30.11. jälkeen tuomari katsoo videot luokittain läpi. Sitten päästäänkin julkistamaan tuloksia sekä tietenkin jakamaan arvostelulomakkeet kaikille osallistujille!


Mölleissä on mahdollisuus toivoa, mihin asiaan tuomari erityisesti rataa arvostellessaan kiinnittää huomiota.Tuomari sijoittaa virallisen kisan tapaan kärkikolmikon ja valitsee suosikkinsa. Tuomarina videomölleissä toimii lajin harrastaja, kisaaja ja valmentaja Saana Töttölä @hot_n_dogVideoiden toimitus 30.11. mennessä.

Arvostelun suorituksesta osallistujat saavat 10.12. mennessä.Tervetuloa mukaan ja tsemppiä kisaan!