Rally-tokon videomöllit

  • 11.27.7.2022

Tervetuloa Kuopion Rallykoirat ry:n järjestämiin rally-tokon keskikesän videomölleihin!


Videomöllit on rallymöllit siinä missä muutkin möllit, mutta osallistuminen suoritetaan videoidulla suorituksella! Saa treenata ja kuvata useamman videon - ja osallistua mölleihin sitten sillä parhaalla videolla. 

Ilmoittautumiset sähköpostitse tapahtumat@kuopionrallykoirat.fi 10.7.2022 mennessä. Ilmoittautumiseen riittää ohjaajan ja koiran nimi, sekä kilpailuluokka. Ilmoittautuminen on sitova. Vain toimitettua maksukuittia vastaan saat ratapiirrokset ja ohjeet radan kuvaamiseen ilmoittautumisen päätyttyä.


Kaikki luokat: nakkialo, alo, avo, voi ja mes. Nakkialossa palkkaaminen radalla on sallittua, muissa luokissa palkkaaminen hylkää suorituksen (osallistuja saa silti arvostelun koko radalta).

Hinta jäsenille 8 € / ratasuoritus, muille 10 € / ratasuoritus. Varattuasi paikan mölleihin, saat maksutiedot sähköpostitse. Vain maksetut osallistumiset huomioidaan itse kilpailussa. 


Ilmoittautumisajan päätyttyä osallistujille lähetetään ratapiirrokset sekä ohjeet ratojen kuvaamiseen ja videoiden palautukseen. Radan kuvaamista varten ei tarvitse olla virallisia kylttejä, kylttitelineitä tai virallista kisamittoja täyttävää tilaa. Kyltin paikkaa voi olla mitä vain merkkaamassa ja kylttivälejä saa lyhentää. Rata kuuluu tehdä ratapiirrustuksen mukaisesti ja kuvata rataan merkatusta paikasta. Aikaa videoiden kuvaamiseen ja palauttamiseen on yli kaksi viikkoa, joten kaikki halukkaat varmasti ehtivät osallistua. Tämän jälkeen tuomari katsoo videot luokittain läpi. Sitten päästäänkin julkistamaan tuloksia ja jakamaan palautteet osallistujille!


Mölleissä on mahdollisuus toivoa, mihin asiaan tuomari erityisesti rataa arvostellessaan kiinnittää huomiota. 


Tässä kilpailussa ei ole palkintoja, mutta tuomari valitsee silti suosikkinsa ja sijoittaa viralliseen kisan tapaan kärkikolmikon. Tuomarina videomölleissä toimii lajin harrastaja, kisaaja ja valmentaja Saana Töttölä (@hot_n_dog).


Ilmoittautumiset 21.6. - 10.7.2022


Kuvausaika 11.-27.7.2022


Tervetuloa mukaan ja tsemppiä kisaan!