Rally-tokon syysvideomöllit

  • 27.9.31.10.2022

Tervetuloa Kuopion Rallykoirat ry:n järjestämiin rally-tokon syysvideomölleihin!

Videomöllit on rallymöllit siinä missä muutkin möllit, mutta osallistuminen suoritetaan videoidulla suorituksella! Saa treenata ja kuvata useamman videon - ja osallistua mölleihin sitten sillä parhaalla videolla. 


Ilmoittaudu mukaan maksamalla osallistumismaksu ja toimittamalla kuitti  sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@kuopionrallykoirat.fi 

Ilmoittautumiseen otsikoksi Videomöllit, viestiin ohjaajan ja koiran nimi sekä kilpailuluokka. Liitä maksukuittisi viestiin, vain toimitettua maksukuittia vastaan saat ratapiirrokset ja ohjeet radan kuvaamiseen. 

Maksutiedot

Saaja Kuopion Rallykoirat ry

Tilinro FI57 5508 0120 0677 78

Viite 10090

Summa

Jäsenet 8 €

Muut 12 €


Kilpailussa mukana kaikki luokat: nakkialo, alo, avo, voi ja mes. Nakkialossa palkkaaminen radalla on sallittua, muissa luokissa palkkaaminen hylkää suorituksen (osallistuja saa silti arvostelun koko radalta). Kilpailussa sama koirakko saa osallistua myös useampaan luokkaan. 

Hinta jäsenille 8 € / ratasuoritus, muille 12 € / ratasuoritus. Vain maksetut osallistumiset huomioidaan itse kilpailussa. 


Osallistujille lähetetään ratapiirrokset sekä ohjeet ratojen kuvaamiseen ja videoiden palautukseen kuitin toimituksen jälkeen. Radan kuvaamista varten ei tarvitse olla virallisia kylttejä, kylttitelineitä tai virallista kisamittoja täyttävää tilaa. Kyltin paikkaa saa siis merkitä mikä vain ja kylttivälejä saa lyhentää. Rata kuuluu tehdä ratapiirrustuksen mukaisesti ja kuvata rataan merkatusta paikasta. Aikaa videoiden kuvaamiseen on sitä enemmän mitä aiemmin ilmoittaudut, kaikki halukkaat otetaan  tällä kertaa mukaan! 31.10. jälkeen tuomari katsoo videot luokittain läpi. Sitten päästäänkin julkistamaan tuloksia ja jakamaan palautteet osallistujille!


Mölleissä on mahdollisuus toivoa, mihin asiaan tuomari erityisesti rataa arvostellessaan kiinnittää huomiota. 


Kilpailua sponsoroi ILOMME @ilomme_dogtraining  Tuomari sijoittaa virallisen kisan tapaan kärkikolmikon ja valitsee suosikkinsa. Tuomarina videomölleissä toimii lajin harrastaja, kisaaja ja valmentaja Saana Töttölä (@hot_n_dog).


Videoiden toimitus 31.10. mennessä.

Arvostelun suorituksesta osallistujat saavat 7.11. mennessä. 


Tervetuloa mukaan ja tsemppiä kisaan!