RALLY-TOKON Keskikesän videomöllit

  • 6.6.3.8.2024

Tervetuloa Kuopion Rallykoirat ry:n järjestämiin rally-tokon Keskikesän videomölleihin!

Videomöllit on rallymöllit siinä missä muutkin möllit, mutta osallistuminen suoritetaan videoidulla suorituksella! Saa treenata ja kuvata useamman videon - ja osallistua mölleihin sitten sillä parhaalla videolla.

Ilmoittaudu mukaan maksamalla osallistumismaksu ja toimittamalla kuitti sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@kuopionrallykoirat.fi 

Ilmoittautumiseen otsikoksi "Videomöllit", viestiin ohjaajan ja koiran nimi sekä kilpailuluokka.

Liitä maksukuittisi viestiin, vain toimitettua maksukuittia vastaan saat ratapiirrokset ja ohjeet radan kuvaamiseen.

Maksutiedot

Saaja Kuopion Rallykoirat ry
Tilinro FI57 5508 0120 0677 78
Viite 10090

Summa
 Jäsenet 8 € / jäsenet
 Muut 12 € / muut

Kilpailussa mukana kaikki luokat: nakkialo, alo, avo, voi ja mes. Nakkialossa palkkaaminen radalla on sallittua, muissa luokissa palkkaaminen hylkää suorituksen (osallistuja saa silti arvostelun koko radalta). Kilpailussa sama koirakko saa osallistua myös useampaan luokkaan. Vain maksetut osallistumiset huomioidaan itse kilpailussa.

Osallistujille lähetetään ratapiirrokset sekä ohjeet ratojen kuvaamiseen ja videoiden palautukseen kuitin toimituksen jälkeen. Radan kuvaamista varten ei tarvitse olla virallisia kylttejä, kylttitelineitä tai virallista kisamittoja täyttävää tilaa. Kyltin paikkaa saa siis merkitä mikä vain ja kylttivälejä saa lyhentää. Rata kuuluu tehdä ratapiirrustuksen mukaisesti ja kuvata kerrotusta paikasta. Aikaa videoiden kuvaamiseen on sitä enemmän mitä aiemmin ilmoittaudut, kaikki halukkaat otetaan mukaan!

Tuomari sijoittaa virallisen kisan tapaan kärkikolmikon ja valitsee suosikkinsa. Tuomarina videomölleissä toimii lajin harrastaja, kisaaja ja valmentaja Saana Töttölä @hot_n_dog 

Videoiden toimitus 26.7. mennessä.
Arvostelun suorituksesta osallistujat saavat 3.8. mennessä.

 Tervetuloa mukaan ja tsemppiä kisaan!