Kaikkien luokkien RATATREENIÄ

Tervetuloa KuRan ratatreeneihin KuRa-hallille. Rata on hallilla valmiina, ei tarvitse kuin varata oma treeniaika ja mennä tekemään. Kurkkaa alta milloin mitäkin rataa pääsee treenaamaan.

Ratatreenit on kaikille avoimia, treenin hinta on 10 € / 30 min. Oman ratatreenisi voit varata 30 min jaksoissa, saat siis varata halutessasi useammankin vuoron putkeen. Paikkana toimii KuRa-halli (Telkkistentie 2, Kuopio, kulku Kiveläntien puolelta). Rata on isolla kentällä, pikkukenttä on normaalisti auki varauksille.


Kaikki ratatreenit varataan varauskalenterin kautta. Varauskalenteriin pääset tästä.


ALO & AVO: radat hallilla su 9.10. klo 21.00 alkaen aina ti 11.10. klo 17.30 saakka. 

VOI & MES: radat hallilla ma 17.10. klo 19.30 alkaen aina ke 19.10. klo 15.30 saakka.

HUOM! Radat on samat, kuin KuRan lokakuun videomöllien radat. Voit siis käydä treenaamassa JA kuvaamassa radan videomölleihin kerralla - kätevää! Kurkkaa siis myös videomöllien osallistuminen ja hyödynnä kumpikin mahdollisuus!

 

👇Tärkeitä ohjeita ratatreeniin tulijoille 👇


Ratatreeniin ei tarvitse ilmoittautua vaan pääset ostamaan oman treenivuorosi suoraan hallin varauskalenterista.

Ratatreenissä pääset treenaamaan valmiille radalle eli radan rakentamiseen tai purkuun sinun ei tarvitse tuhlata aikaa. Kentälle on rakennettu yhtä aikaa molemmat radat (alo+avo tai voi+mes). 

Ratatreenin hinta sisältää  30 min privaattiaikaa radalla ja valmiiksi suunnitellun ja kootun radan. 

 

Ulkoiluta koirasi huolella ennen treeniin tuloa. Mikäli koiralla sattuu hallissa vahinko, kanna vastuu, siivoa sotkut ja maksa sakko KuRa-hallin ohjeiden mukaan.


Treeneissä saa vapaasti kuvata, ottaa videoita ja valokuvia. Mukaan saa myös ottaa koirattoman kaverin katsomaan tai kuvaamaan. 


Tervetuloa! 🤩