Voimakoira

Voimakoira on Kuopiossa toimiva koirakoulu ja koirakuntosali, joka on erikoistunut tarjoamaan erilaisia dobo- ja jumppakursseja. Voimakoiralla on kattava valikoima erilaisia tarvikkeita, jotka ovat myös omatoimitreenajien käytössä. Meiltä löytyy mm. erilaisia tasapainotyynyjä, dobo-palloja, jumppavateja, tikapuita ja kavaletteja.


Jumppakurssit auttavat kehittämään koirien tasapainoa, ketteryyttä ja syviä lihaksia. Rally-tokokoirille erityisen hyödyllistä on harjoitella takapään käyttöä, joka auttaa esimerkiksi käännöksissä, sivuaskeleissa ja peruutuksissa. Dobokursseilla koirien lisäksi ohjaajat pääsevät kehittämään samoja ominaisuuksia ja jumppaamaan yhdessä koiransa kanssa käyttäen apuna dobopalloja ja tasapainotyynyjä.


Jumppakurssejamme vetää koulutettu dobo-koulutusohjaaja, eläintenkouluttaja ja ihmispuolen fysioperapeutti. Hän on myös itse rally-tokoharrastaja.

Kotisivut: Voimakoira

Instagram:  @voimakoira

JÄSENETU

Tarjoamme Kuopion Rallykoirille dobokurssit 10 euron alennuksella. Mainitse ilmoittautumislomakkeessasi olevasi jäsen. Löydät kurssimme ja lisätietoja osoitteesta www.voimakoira.fi .

Lisäksi dobotuntien irtotreenit tarjoamme hintaan 18€ ( normaalisti 21€). Irtotreenit löydät Facebook-ryhmästämme Voimakoiran Irtotreenit, josta voit varata paikkasi irtotunneille. 

Mainitse ilmoittautuessasi olevasi jäsen. Löydät kurssimme ja lisätietoja osoitteesta www.voimakoira.fi